Τι μπορούμε να κάνουμε για σας;

μασάζ


Crystal Massage


Ένα μασάζ βαθιάς ενυδάτωσης με ζεστό κερί. Τα ξεχωριστά αρώματα σε συνδυασμό με το απολαυστικό μασάζ σας ταξιδεύουν και σας χαλαρώνουν απόλυτα


Ένταση πίεσης: Απαλή έως πολύ δυνατή

Λεμφικό Μασάζ

LYMPHATIC MASSAGE

To λεμφικό μασάζ βοηθάει την σωστή κυκλοφορία των υγρών και θρεπτικών συστατικών στο σώμα, και προκαλεί αποσυμφόρηση από τις τοξίνες. Βοηθάει τον οργανισμό ξεφορτωθεί τα απόβλητα του μεταβολισμού.


Ένταση πίεσης: Εξαιρετικά απαλή έως απαλή


Θεραπευτικό

DEEP TISSUE MASSAGE

Το θεραπευτικό μασάζ περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές που θεραπεύουν προβλήματα που αφορούν τους μύες, τα κόκαλα, τη διευκόλυνση της κίνησης και τη μείωση του πόνου. Ο κύριος σκοπός του θεραπευτικού μασάζ είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας και η παραγωγή θερμότητας μέσω της τριβής, για αυτό το λόγο είναι πιο επίπονο από το χαλαρωτικό. Προτείνεται συνδυασμός με Jacuzzi ή ατμόλουτρο για ιδανικό αποτέλεσμα.


Ένταση πίεσης: Μέτρια έως πολύ δυνατή

Αθλητικό Μασάζ

SPORTS MASSAGE

Το αθλητικό μασάζ αποτελείται από πιο έντονες τεχνικές, οι οποίες δεν είναι πάντα χαλαρωτικές. Οι αθλητικές μαλάξεις συνήθως γίνονται με πιο γρήγορους ρυθμούς και διατάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τέντωμα του αθλητή πριν την προπόνηση για να ζεστάνει τους μύες μετά την προπόνηση, για να μειώσει τυχόν πόνο και να αυξήσει την ευελιξία. Προτείνεται συνδιασμός με Jacuzzi ή ατμόλουτρο για ιδανικό αποτέλεσμα.


Ένταση πίεσης: Μέτρια έως πολύ δυνατή


Χαλαρωτικό Μασάζ

RELAXING MASSAGE

Το χαλαρωτικό μασάζ έχει σκοπό να χαλαρώσει το σώμα και τον οργανισμό, και να προσφέρει το αίσθημα απόλαυσης και ξεκούρασης. Δεν εφαρμόζεται για θεραπευτικούς σκοπούς αλλά μόνο για ευχαρίστηση και ανακούφιση. Η τεχνική του, περιλαμβάνει μαλάξεις των μυών, συνήθως απαλές με αιθέρια έλαια.


Ένταση πίεσης: Απαλή έως μέτρια

Μασάζ με Ηφαιστειακές Πέτρες

HOT STONE MASSAGE

Το Hot stones massage είναι μία μέθοδος μασάζ η οποία εκμεταλλεύεται τη θεραπευτική δύναμη των ζεστών πετρών και η οποία συνδυάζει την τεχνική του μασάζ, με τις θεραπευτικές ιδιότητες των λαδιών και αιθέριων ελαίων. Αποτελεί μια βαθιά χαλαρωτική και θεραπευτική τεχνική, η οποία βοηθά ιδιαίτερα στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης και στη μείωση του στρες. Οι πέτρες απορροφούν και κατακρατούν τη θερμότητα, χαρίζουν ηρεμία, ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και του νευρικού συστήματος.


Ένταση πίεσης: Απαλή έως πολύ δυνατή


Μασάζ Ρεφλεξιολογίας

REFLEXOLOGY MASSAGE

Το μασάζ ρεφλεξολογίας βοηθάει στην ανακούφιση των πελμάτων αλλά και του σωματικού πόνου. Παράλληλα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την ευελιξία, τεντώνει τους αδύναμους ή σφιχτούς μύες και μειώνει τις κράμπες. Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή μια μέρα ορθοστασίας το μασάζ ρεφλεξολογίας είναι ότι πρέπει.


Ένταση πίεσης: Μέτρια έως πολύ δυνατή

Μασάζ Αυχένα & Πλάτης

NECK & BACK MASSAGE

Ένα μασάζ κατάλληλο για όσους ταλαιπωρούνται από έντονους μυϊκούς πόνους στην περιοχή του αυχένα, της πλάτης, των ώμων και της κεφαλής.


Ένταση πίεσης: Απαλή έως πολύ δυνατή


Μασάζ κατά της Κυταρρίτιδας

ANTI CELLULITE MASSAGE

Συνεδρία μάλαξης με στόχο την αναζωογόνηση και την τόνωση του δέρματος, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία της λέμφου και αποβαλόντας τις τοξίνες του οργανισμού. Η όψη του φλοιού πορτοκαλιού ελαττώνεται αισθητά και το τοπικό πάχος υποχωρεί , αφήνοντας το δέρμα πιο υγιές και ανανεωμένο.


Ένταση πίεσης: Δυνατή

Μασάζ για Ζευγάρια

COUPLES MASSAGE

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ

μασάζ Θεσσαλονίκη

μασάζ Θεσσαλονίκη Τούμπα

Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο Crystal Spa θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο Crystal Spa θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa μασάζ Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa μασάζ Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa μασάζ Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.