Τι μπορούμε να κάνουμε για σας;

παροχές


Jacuzzi

Jacuzzi


Τα Jacuzzi χρησιμοποιούν υδρομασάζ για να διεγείρουν τους μύες. Σε θερμοκρασία περίπου 37,7°C - 37,8°C, η ζέστη αρχίζει να λειτουργεί χαλαρώνοντας τους πιο καταπονημένους μύες, ενώ το υδρομασάζ αυξάνει τη ροή του αίματος και απαλλάσσει το σώμα από τις τοξίνες. Οι τοξίνες και η περιορισμένη ροή του αίματος μπορεί να είναι η αιτία πόνου και φλεγμονής. Γι’ αυτό η τακτική χρήση του Jacuzzi είναι εξαιρετική για τη βελτίωση της υγείας μας


Συστήνεται για 30’ πριν από την επιλογή του μασάζ


Ατμόλουτρο – Hammam (steam bath)


Το ατμόλουτρο είναι θάλαμος γεμάτος υδρατμούς. Στο ατμόλουτρο η θερμοκρασία του αέρα δεν φθάνει περισσότερο από 55 °C. Το σώμα δεν φθάνει στην ίδια θερμοκρασία, φυσικά, γιατί η εφίδρωση διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σε ανεκτά επίπεδα. Η χρήση του είναι ιδανική για αντικυτταριτιδικές θεραπείες και θεραπείες αδυνατίσματος αλλά και για την ενίσχυση του μεταβολισμού και του οργανισμού μέσα από την αποβολή τοξινών, η οποία προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση. Επίσης, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, διευκολύνει τη ροή του αίματος και την ελαστικότητα των μυών και προσφέρει την απόλυτη σωματική τόνωση και χαλάρωση.


Συστήνεται για 30’ πριν από την επιλογή του μασάζ

Ατμόλουτρο – Hammam
(steam bath)

τζακούζι Θεσσαλονίκη Τούμπα

τζακούζι Θεσσαλονίκη Τούμπα

Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο Crystal Spa θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο Crystal Spa θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa jacuzzi Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa jacuzzi Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa jacuzzi Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.