Κανόνες Ορθής Χρήσης

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των επισκεπτών του Crystal Spa, ελπίζουμε στην ευγενική σας κατανόηση και συνεργασία για την τήρηση των ακόλουθων κανονισμών.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στην Υποδοχή του Spa 10 λεπτά πριν από το ραντεβού σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε επαρκή χρόνο για την διαδικασία που προηγείται της θεραπείας σας.

Οι συνομιλίες να πραγματοποιούνται σε τόνους που αρμόζουν σε ένα χώρο χαλάρωσης.

Κατά την άφιξη σας στο Spa, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την υποδοχή. Ο υπάλληλος υποδοχής του Spa θα επιβεβαιώσει το ραντεβού σας και θα σας εξηγήσει εν συντομία τις προγραμματισμένες θεραπείες σας. Στη συνέχεια θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο μας πριν ξεκινήσετε τις θεραπείες σας.

Η διάρκεια της κάθε θεραπείας είναι καθορισμένη και αυστηρά σύμφωνη με τον προκαθορισμένο χρόνο κράτησης.

Οποιαδήποτε αλλαγή στην ώρα προγραμματισμένου ραντεβού της θεραπείας σας εξαρτάται αυστηρά από την υπάρχουσα διαθεσιμότητα.

Το Crystal Spa είναι ένας χώρος στον οποίον απαγορεύεται το κάπνισμα και το αλκοόλ.

Το Crystal Spa είναι ένας χώρος για ηρεμία και χαλάρωση. Παρακαλούμε να σεβαστείτε το δικαίωμα της ηρεμίας και ιδιωτικότητας των λοιπών επισκεπτών του Spa.

Πετσέτες και μπουρνούζια για την πισίνα και το ντους διατίθενται στο χώρο του Spa.

σπα τούμπα/p>

σπα Τούμπα

Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο Crystal Spa θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa θεραπείες σώματος Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο Crystal Spa θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa θεραπείες σώματος Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa θεραπείες σώματος Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.