Τι μπορούμε να κάνουμε για σας;

θεραπείες προσώπου


a2

Olive Tree Caviar Facial Treatment

Olive Tree Caviar Facial Treatment

Δραστικά συστατικά : Καρποί ελιάς & αιθέριο έλαιο δίκταμου

Αντιγηραντική και συσφιχτική δράση για όλους τους τύπους επιδερμίδας που μιμείται τη δράση του Botox. Η βαθιά, διεισδυτική δράση των συστατικών της θεραπείας και οι πλούσιες αντιοξειδωτικές τους ιδιώτητες στοχεύουν στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών, μειώνοντας αισθητά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.


Κατάλληλη για ώριμες επιδερμίδες


Fresh Touch Facial Treatment

Δραστικό συστατικό: Αλαδανιά, και το άγριο τριαντάφυλλο των βράχων.

Το αφυδατωμενο δέρμα περιέχει πολύ λιγότερο νερό από το κανονικό δέρμα, με αποτέλεσμα να αποκτά θαμπή, ρωγμώδη και τραχιά υφή. Το πολύτιμο έλαιο της αλαδανιάς σχηματίζει έναν λιποειδή υμένα στην επιφάνεια του δέρματος παρεμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εξάτμιση του νερού, διατηρώντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και τη νεανική όψη της. Από την Μινωική εποχή το λάβδανο ήταν το σπουδαιότερο φυτικό προιόν της Κρήτης. Οι μινωίτες το χρησιμοποιούσαν για την παρασκευή θυμιάματος, θεραπευτικών και καλλυντικών αλοιφών.


Κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες για βαθιά
ενυδάτωση, ιδανική για όλες τις ηλικίες

bkg_facial_treatments2

Fresh Touch Facial Treatment


face-treatments

Facial Express Treatment

Facial Express Treatment


Η θεραπεία αυτή απευθύνεται σε ανθρώπους που επιζητούν, είτε έλλειψης χρόνου, είτε λόγω έκτακτων περιστάσεων, μια σύντομη αναζωογόνηση προσώπου, ώστε η επιδερμίδα τους να δείχνει ξεκούραστη, φρέσκια και λαμπερή.


Προσαρμόζεται για κάθε τύπο δέρματος

θεραπείες προσώπου

θεραπείες προσώπου Θεσσαλονίκη Τούμπα

Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο Crystal Spa θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa facial treatments Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο Crystal Spa θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa facial treatments Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa facial treatments Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.