Η ομάδα μας

Αθανασία

Εμπειρία 6 χρόνια


Η Αθανασία είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικοθεραπείας ιδιωτικής σχολής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με ,θεραπευτική- αθλητική μάλαξη, shiatsu, λεμφικό μασάζ και θεραπευτικές βεντούζες . Έχει εργασθεί σε σπα της Θεσσαλονίκης και σε πολυτελή ξενοδοχεία σαν Spa therapist για 4 χρόνια όπου εκπαιδεύτηκε στα περισσότερα είδη μασάζ. Εξειδικεύεται στο θεραπευτικό και λεμφικό μασάζ.

Κατερίνα

Εμπειρία 4 χρόνια


Η Κατερίνα σπούδασε σε ιδιωτική σχολή ως βοηθός Φυσικοθεραπείας, καθώς έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διαφόρων ειδών μασάζ όπως : αθλητική μάλαξη, shiatsu, hot stone massage, μασάζ εγκυμοσύνης και Thai. Έχει εργασθεί σε κέντρα Spa στη Θεσσαλονίκη ως Spa therapist όπου εκπαιδεύτηκε σε επιπλέον είδη θεραπειών. Γνωρίζει Bali massage, μασάζ με πουγκιά για περισσότερη χαλάρωση και ευεξία. Έχοντας μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει δίνει μεγάλη προσοχή στη χαλάρωση και στην εξάλειψη των μυϊκών πόνων.

Γιάννης

Εμπειρία 4 χρόνια


Ο Γιάννης είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικοθεραπείας στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης , έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα τη ρεφλεξολογία και την αθλητική αποκατάσταση. Έχει εργαστεί σε σπα και κέντρα αποκατάστασης αποκτώντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία που χρειάζεται για να ανακουφίσει τους μύες του σώματος από τους πόνους μια δύσκολης μέρας.

Κέλλυ


Η Κέλλυ αποφοίτησε από το ΤΕΙ του τμήματος αισθητικής και κοσμητολογίας. Έχει παρακολουθήσει εκπαίδευση που αφορά κυρίως τη χαλαρωτική και θεραπευτική μάλαξη. Έχει εργαστεί 3 χρόνια σε πολυτελή SPA πεντάστερων ξενοδοχείων της Ρόδου καθώς και σε ινστιτούτα, αποκτώντας έτσι εμπειρία σε θεραπείες προσώπου και σώματος.

κέντρο σπα Τούμπα

κέντρο σπα Τούμπα

Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο Crystal Spa θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο Crystal Spa θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa κέντρο σπα Τούμπα Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa κέντρο σπα Τούμπα Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. SigmaSoft S.A. Crystal Spa κέντρο σπα Τούμπα Ένα ήρεμο καταφύγιο μέσα στη πόλη , μια απόδραση από τη καθημερινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες περιποίησης ,αναζωογόνησης, ξεκούρασης χαλάρωσης !! Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών και ταξιδέψτε μέσα από ξεχωριστά αρώματα. Στο θα βρείτε θεραπευτικό, λεμφικό, χαλαρωτικό και άλλα είδη μασάζ στην καλύτερη εκδοχή τους. Συνδιάστε τα με Jacuzzi η ατμόλουτρο για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.